Usluge

Osigurajte najbolje svojim najbližima i isprobajte usluge doma Dalmatino


 

Dom Dalmatino pravo je i sigurno mjesto za starije i nemoćne osobe treće životne dobi. Naš obiteljski dom ističe se po broju i kvaliteti usluga koje nudi i uz koje se starije osobe osjećaju sigurnije i zadovoljnije. Pružamo usluge pokretnim i nepokretnim starijim osobama, te osobama koje nisu u potpunosti samostalne.  

 

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Dom Dalmatino smješten je na dvije lokacije u srcu Jadrana, dom umirovljenika Zadar i dom za starije osobe Šibenik. Ponosimo se izvrsnom tehničkom opremljenošću doma s prilagođenim krevetima i kupaonicama za nepokretne osobe. Domovi su smješteni u prirodi kako bismo našim štićenicima omogućili relaksirajuće šetnje u neposrednoj blizini samog doma.

Nadalje, ponosimo se svojim ljubaznim osobljem koje ima mnogo iskustva u radu sa starijim i nemoćnim osobama. Osim što su naši stručnjaci fokusirani samo na fizičke potrebe starijih, isto tako s njima provode veliku količinu vremena u razgovoru i podupiranju. Uistinu nastojimo ispuniti život starijih osoba najbolje što znamo, te zbog toga zapošljavamo niz stručnjaka iz različitih područja zdravstvenih djelatnosti.

Želimo da se starije osobe osjećaju sigurno i zbrinuto u našim rukama bez osjećaja nemoći. Nastojimo steći povjerenje njih samih, te njihovih članova obitelji, kako bi se mogli opustiti znajući da kvalitetno skrbimo za njihove najbliže.

Zbog toga, kako bismo osigurali sve potrebne uvjete za kvalitetan život starijim osobama, nudimo pregršt neophodnih usluga.

 

Puna zdravstvena njega

Iznimno je važno da svaka starija osoba dobiva punu njegu i skrb, a ne samo pomoć u svakodnevnim aktivnostima. O zdravlju starije osobe zbog toga se brine cijeli zdravstveni tim stručnjaka iz različitih područja. Osim medicinskih sestara, u njegu se uključuju njegovatelji i fizioterapeuti, kako bismo pružali našim štićenicima sve što im je uistinu potrebno.

 

Stalan nadzor

Stalan nadzor je neophodan kako bismo bili sigurni da je sve pod kontrolom. U našem domu nikada se neće dogoditi da osoba nije pod nadzorom ili nema koga pozvati u slučaju da joj treba pomoć. Dom Dalmatino pruža uslugu 24-satnog liječničkog nadzora i medicinske skrbi, što znači da našim štićenicima pružamo osjećaj sigurnosti u svakom trenutku jer se tijekom cijelog dana i noći tamo nalazi tim stručnjaka spreman uskočiti u pomoć kad god je potrebno.

 

Kvalitetni i prilagođeni obroci

Jako se trudimo oko planiranja prilagođene prehrane s obzirom na pojedinačne potrebe naših štićenika. Naši vrhunski kuhari pripremaju tri obroka i jedan međuobrok dnevno. Posebno se pripremaju jela za osobe s problemima poput dijabetesa, žući i pankreas dijetom.

 

Fizioterapija za pokretljivost

Prilagođene vježbe fizioterapeuta osiguravaju da starija osoba zadrži vitalnost. Naši fizioterapeuti kreiraju posebne programe za stanovnike doma koji su operirali npr. kuk ili koljena. Usluge fizioterapije uključuju limfnu drenažu, masaže i gimnastiku.

 

Tjelesna i opuštajuća njega

Pružamo kompletnu tjelesnu njegu kako bi se naši štićenici osjećali što ugodnije. Njegovateljski tim brine se da su stanovnici doma uvijek svježe okupani i obrijani. Pružamo pomoć u oblačenju, rezanju nokata, pranju rublja i glačanju. Posebno se ističu naše usluge friziranja i pedikiranja.

 

Praćenje zdravstvenog stanja

Usluge doma uključuju i praćenje zdravstvenog stanja stanovnika doma. Dom Dalmatino nudi nadzor liječnika opće prakse. Kako bismo držali pod kontrolom zdravstveno stanje osoba, organiziramo redovita mjerenja šećera i krvnog tlaka. Usluga je vrhunska budući da u potpunosti koristimo materijal za laboratorijske pretrage. U našem domu liječnici saniraju dekubitalne rane i ako je potrebno pružaju infuziju, stoga starije osobe nije potrebno premještati u bolnice.Prepustite vaše najmilije u sigurne ruke! Svatko zaslužuje dom, te okruženje u kojem će se osjećati sigurno i gdje će se prema njemu ophoditi s poštovanjem. Stručni tim starački Dom Dalmatino čeka Vaš poziv kako bi učinili život starijih ispunjenijim i kvalitetnijim. Kontaktirajte nas na broj 023/384-674 ili 091/598-1655 i učinite dobro vašoj obitelji već danas!